Processzor delidelés
0630/975-5-976
Számítógép szerviz
Számítógép javítás akár az Ön otthonában
Kapcsolat
Keressen minket bizalommal!
Bízza magát profikra

Mi az a delidelés?
Intel processzorok esetében, de ott is főleg az 1150 sockettől kezdve
vált ismertebbé a fogalom.
Delideléskor a processzor fém kupakját leszedik és a processzormagon lévő
gyári pasztát folyékony fém ötvözetre cserélik. Általában a frissen a dobozából kibontott, még egyszer sem használt cpu-nál is már meg van száradva a hőátadó paszta melynek a hőátadó képessége sokkal rosszabb így. Ezt a folyékony fém ötvözetre cserélve általánosságban - 15-20 fokkal hűvősebb is lehet a cpu az eredeti állapothoz képest.
Fontos: processzor delideléskor a processzor garanciája elvész!

Erre a célra kifejlesztett céleszközökkel dolgozunk aminek segítségével sérülésmentesen elvégezhető a folyamat. Nem összekeverendő a silány 3D nyomtatóval készült delid eszközökkel illetve az elég nagy rizikófaktorral bíró pengés megoldással.

Kiknek ajánljuk?
Akiknek a processzoruk jobban melegszik a kelleténél, aki tuningol és alacsonyabb hőfokon szeretné ugyanazt a teljesítményt elérni, vagy csak
egy hűvösebb gépet szeretne. Fontos megjegyezni, hogy a processzor delid önmagában kevés ahhoz, hogy a cpu ne melegedjen, ehhez kell még a megfelelő cpu hűtőventillátor és a cpu és a hűtőventillátor közé egy minőségi hűtőpaszta.

Így is ismerheti: processzor kupaktalanítás, cpu delid, processzor delidelés 

 

Facebook

Rólunk mondták

  • " Precíz és alapos munkát végzett a 7700K processzoromon. A művelet egy nap leforgása alatt kész is volt, olyan 18-20 fokot nyertem az első tesztek alapján. Bátran ajánlom másnak is! "
    A. Szabolcs
  • "-25 fok Azt hiszem ezzel mindent elmondtam! Gyors, precíz és ami a legfontosabb:MEGBÍZHATÓ! Egy nap alatt kész volt! i7-8700k 5GHZ max. 78 fok (Be Quiet Dark Rock Pro 3) Köszönöm mégegyszer! "
    Róbert
Ahogyan bármely honlap, úgy a Pc Zseni oldala is sütiket használ a működéshez. Weboldalunk böngészésével ön beleegyezik a sütik használatába!
Rendben