Alaplap processzor foglalat javítás
0630/975-5-976
Számítógép szerviz
Számítógép javítás akár az Ön otthonában
Kapcsolat
Keressen minket bizalommal!
Bízza magát profikra

Az Intel processzort fogadó alaplapoknál a processzor foglalatban találhatóak az érintkező lábak. Egy óvatlan pillanatban a cpu kiszedésekor, beszerelésekor, beszerelésekor vagy csak az alaplapot elővéve egy óvatlan pillanatban megsérülhet a foglalat. Ilyenkor a lábak elgörbülnek, kitörnek, vagy összeérnek ami zárlatot okoz. Ezen sérülések javítására teljeskörű cpu foglalatcserét alkalmazunk. Speciális ezekre a feladatokra tervezett gépekkel leszedjük a gyári sérült foglalatot és a helyére egy teljesen új, sérülésmentes foglalat kerül. Fontos: Ha megtörtént a baj és sérült lett a foglalat, távolítsa el a BIOS elemet, ne helyezze áram alá az alaplapot mert a sérülés miatt más részegységek, vezérlők is tönkremehetnek az egyébként még megmenthető alaplapon!

 

A foglalatcserét követően egy speciális erre a célra kialakított teszterrel leellenőrizzük, hogy a foglalat rendesen illeszkedik a helyén, külön kérésre le is teszteljük az alaplap működését. Fontos: garanciát csak az általunk végzett munkára tudunk vállalni, ami ebben az esetben a foglalatcsere. Ha az alaplapon végzett foglalatcsere után az alaplap nem indul, bizonyos memóriafoglalatai nem működnek, vagy instabil a működése ezért felelősséget nem tudunk vállalni! Ezért is fontos, hogy ha megtörtént a baj, ne helyezzük áram alá az alaplapot, ne próbáljuk meg beindítani mert még nagyobb baj keletkezik!

 

 

 

Így is ismerheti:

Alaplap processzor foglalat javítás, cpu foglalat csere, cpu láb igazítás, cpu foglalat javítás

Facebook

Rólunk mondták

  • " Precíz és alapos munkát végzett a 7700K processzoromon. A művelet egy nap leforgása alatt kész is volt, olyan 18-20 fokot nyertem az első tesztek alapján. Bátran ajánlom másnak is! "
    A. Szabolcs
  • "-25 fok Azt hiszem ezzel mindent elmondtam! Gyors, precíz és ami a legfontosabb:MEGBÍZHATÓ! Egy nap alatt kész volt! i7-8700k 5GHZ max. 78 fok (Be Quiet Dark Rock Pro 3) Köszönöm mégegyszer! "
    Róbert
Ahogyan bármely honlap, úgy a Pc Zseni oldala is sütiket használ a működéshez. Weboldalunk böngészésével ön beleegyezik a sütik használatába!
Rendben