Főoldal
0630/975-5-976
Számítógép szerviz
Számítógép javítás akár az Ön otthonában
Kapcsolat
Keressen minket bizalommal!
Bízza magát profikra

Számítógép szerviz

Lassú, hangos vagy esetleg nem kapcsol be? Hardware-s diagnosztika, hibamegállapítás, számítógép tisztítás, szoftveres tisztítás/gyorsítás, alkatrész csere, tanácsadás, számítógép szerviz II. - III. kerület, üröm, Solymár, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Pilisszántó

Számítógép szerviz

Rendszergazda és Szoftveres feladatok

 Nem tudja megnyitni, lejátszani? Otthonába vezeték nélküli hálózatot szeretne? Nem ismer fel egy eszközt? Megsérült, lelassult az operációs rendszere? Felhasználói programok, antivírus telepítése, biztonsági mentés.

Rendszergazdai feladatok

Számítógép konfigurációk

 Egyéni számítógép konfigurációk az ön igényeihez igazítva! Internetezésre, levelezésre használná? Egy igazi "játék" gépet szeretne? Mini Pc-re lenne szüksége ami kis helyen is elfér és szinte hangtalan?

Számítógép konfigurációk

Laptop akkumulátor felújítás

Csak hálózati áramforrásról működik? Vagy csak pár percet működik akkumulátorról?
Újíttassa fel velünk gyári akkumulátorát!

Laptop akkumulátor felújítása

Processzor delidelés

Amennyiben processzora jobban melegszik a kelleténél, vagy tuningol és hőfok limitje van vagy ha csak egy csendesebb/hűvösebb gépet szeretne akkor ez lehet a megoldás.

Processzor delidelés

Ajánlatkérés

Tervezett karbantartást szeretne? Új számítógép, vagy fejlesztésen gondolkodik?

Kérjen tőlünk pár kattintással e-mailben árajánlatot!

Ajánlatkérés

Facebook

Rólunk mondták

  • " Precíz és alapos munkát végzett a 7700K processzoromon. A művelet egy nap leforgása alatt kész is volt, olyan 18-20 fokot nyertem az első tesztek alapján. Bátran ajánlom másnak is! "
    A. Szabolcs
  • "-25 fok Azt hiszem ezzel mindent elmondtam! Gyors, precíz és ami a legfontosabb:MEGBÍZHATÓ! Egy nap alatt kész volt! i7-8700k 5GHZ max. 78 fok (Be Quiet Dark Rock Pro 3) Köszönöm mégegyszer! "
    Róbert
Ahogyan bármely honlap, úgy a Pc Zseni oldala is sütiket használ a működéshez. Weboldalunk böngészésével ön beleegyezik a sütik használatába!
Rendben